top of page

Partnerskaber

STÆRKERE SAMMENHos e3light Group kender vi værdien af stærke partnerskaber. Derfor har vi indgået en række strategiske samarbejder med nogle af verdens førende aktører inden for en række områder. Dette gør det muligt for os at styrke både vores produktsortiment og vores fokus på en miljøvenlig produktion.

General Electric er en af verdens største virksomheder. Siden Thomas Edison skabte den første glødepære til det kommercielle marked, har GE befundet sig på innovationens frontlinje. Som strategisk GE partner kan e3light PRO tilbyde sine kunder attraktive løsninger fra et af verdens førende brands inden for belysning.

WindMade er det første globale brand, som forbrugerne kan bruge til at identificere produkter og virksomheder, som kun benytter strøm fra vindmøller. Vestas, UN Global Compact og Verdensnaturfonden er blandt de stiftende partnere. e3light Group er 100 % WindMade certificeret . Det betyder at alle e3light PRO’s produktions-, lager- og kontorfaciliteter verden over kun bruger elektricitet fra vindenergi.

Cree er markedsledende inden for belysningsprodukter, LED komponenter og halvleder produkter til strøm- og radiofrekvens-applikationer.

Cree er en af e3light PRO’s vigtige underleverandører.

Bridgelux er en amerikansk LED producent, som leverer applikationsspecifikke løsninger, der er med til at åbne nye markeder inden for SSL (solid state lighting).

Bridgelux er en af e3light PRO’s vigtige underleverandører.

Samantha Jones, Project Manager

bottom of page