top of page

Karrieremuligheder

Med over 800 medarbejdere på globalt plan og aktiviteter i seks lande er e3light Group en arbejdsplads med mange forskellige og attraktive karrieremuligheder.Hvis du er interesseret i at komme i betragtning, når en ny jobmulighed åbner sig, er du meget velkommen til at sende os
dit CV og en udopfordret ansøgning.

Salg

e3light Group råder over et dedikeret salgsteam, som tager sig af alle typer salg. Fra mindre genbestillinger til store skræddersyede belysningsløsninger, hvor vi fungerer som strategisk partner for kunden. e3light Group sælger både til detailmarkedet og det professionelle marked gennem e3light Retail og e3light Pro.

Grafisk afdeling

e3light Group har en in-house grafisk afdeling, som tager sig af alle designopgaver i forbindelse med markedsføringen af vores produkter -  heriblandt en række private label produkter, hvor vi leverer en komplet løsning i forhold til emballagedesign og POS-materialer.

Logistik

Udvikling og produktion

En innovativ tilgang til logistik har givet e3light Group vigtige konkurrencefordele, og vi arbejder hele tiden på at udvikle vores løsninger – lige fra de første faser af vores produktion, til kunden tager varen ned fra hylden i butikken. Vi har således både fokus på, at vores egen produktion, pakningen og levering fungerer, og at det samlet set er en løsning, der passer optimalt ind i vores kunders logistik

Innovativ produktudvikling er hjørnestenen i e3light Groups succes, og vi arbejder hårdt for at forblive på innovationens frontlinje. e3light Group udvikler og producerer en række forskellige lyskilde-typer med særlig ekspertise inden for LED.
Vi har vores egen 
produktionsfaciliteter Østen, og al produktudvikling og produktion foregår i et tæt samspil mellem vores danske udviklingsafdeling og vores produktion i Østen.

bottom of page