top of page

e3light Group

Lys betyder alt. Vi kan ikke forestille os en verden uden elektrisk lys. Vi er omgivet af det, og vi er afhængige af det. For e3light Group er målet at lave lyskilder og belysning på en smartere måde, ikke kun for at skabe energieffektive belysningsløsninger, men også for at reducere indvirkningen på miljøet. e3light Group giver dig muligheden for at vælge belysning med betydning.

e3light Retail

e3light Retail er førende, når det handler om at etablere partnerskaber med detailhandlen. Vi leverer et fuldt sortiment af lys og belysning til mere end 30.000 butikker.
 

Med den hurtige udvikling inden for belysnings-løsninger i denne produktkategori, er det vigtigt at være innovativ for både at imødekomme forbrugernes krav i forhold til produktudvikling og optimere salg og indtjening for detailbutikkerne.

e3light Pro

e3light Pro er din strategiske partner inden for belysning – vi designer, udvikler og producerer belysningsløsninger for virksomheder over hele verden. Gennem en kreativ skandinavisk tilgang til produktudvikling bliver vi på innovationens frontlinje. e3light Pro gør det muligt at overkomme den kom- plekse udfordring, som alle moderne virksomheder står over for i dag: Nemlig at forene høj lyskvalitet 

med en forbedret bundlinje, mens man bidrager til

en reducering af CO2-udledningen.

“e3light Group generate the viral stability between a cleaner environment, good lives and effective business."

Morten Wind LübkerManaging Director
​​

bottom of page